RU  UK  EN
Статьи  >  Мальта очолила рейтинг найбільш гучних країн Європи

Мальта очолила рейтинг найбільш гучних країн Європи

Автор: 21.01.2015 | Мальта
Мальта очолила рейтинг найбільш гучних місць для життя в Європі. Про це свідчать результати першої доповіді про шумовий забрудненості країн-учасниць Європейського союзу.

Фахівці проаналізували вплив різних чинників на рівень шумовий забрудненості країн, а також проблеми, які можуть у зв'язку з цим виникнути у їх жителів.

За результатами дослідження, дорожній рух визнано головним джерелом шуму в європейських країнах. За ним слідують залізниця, аеропорти і промислові об'єкти.

У переліку проблем, які може спровокувати підвищений рівень шумового забруднення, фахівці називають в основному ризики, пов'язані зі здоров'ям городян, від безсонних ночей до серцевих захворювань.

Фахівцями було встановлено шумовий поріг, після перевищення якого можуть наступити несприятливі для здоров'я жителів країни наслідки. Він дорівнює 55 децибелам.

Як наголошується в доповіді, у більшості країн Європейського союзу частка так званих галасливих областей становить 50% від усієї території країни.

У невеликих державах, таких як Бельгія, Люксембург і Мальця, частка спокійних районів дуже низька, а області з підвищеною шумовий забрудненістю складають значну частину території.

В Мальті частка галасливих областей становить 90%, що робить острів одним з найбільш гучних місць для проживання в Європі.

Вам это будет интересно:
На Мальті з'явиться люксова село для пенсіонерів
Люксовий комплекс для літніх людей на Мальті відкриє свої двері в листопаді.
Ніч музеїв на Мальті
Notte Bianca є щорічною культурною ініціатівиой Мальти, подібної заходам, які проходять в різних країнах по всьому світу, коли більшість культурних закладів міста абсолютно безкоштовно протягом ночі відкривають свої двері для всіх бажаючих.
День республіки на Мальті
День республіки на Мальті відзначають 13 грудня в пам'ять про проголошення республіки в 1974 році.
Закрыть
Outlook facebook page