RU  UK  EN
Статьи  >  У Чехії пройде фестиваль пива

У Чехії пройде фестиваль пива

Автор: 10.05.2018 | Прага
На фестивалі пропонується найкраща продукція традиційних чеських пивоварних, м'ясних і хлібних підприємств. Тут можна спробувати понад 100 марок пива найвищої якості зі справжніх скляних пивних кухлів.

Пивний фестиваль у Празі - найбільший чеський фестиваль пива і один з наймолодших тематичних фестивалів в Європі, проводиться з 2008 року. Незважаючи на вік, це щорічна подія грандіозна не тільки в масштабах столиці, а й усієї країни, навіть стає для туристів головною метою поїздки і привертає самих чехів. Захід відвідує близько 50 тисяч чоловік.

Майданчик заходу - Летенськы сади на лівому березі Влтави, район Прага-7. Намети і розважальні майданчики, доступні для гостей, займають 4000 кв. м.

Атмосферу свята кожен день доповнює жива музика і музичні спектаклі, а у вихідні afterparties (вечірки по наростаючій) до світанку.

Вартість входу на фестиваль - 100 крон, гість отримує магнітну карту, яка дає право на відвідування майданчика протягом всіх 17 днів свята. Додатково вноситься депозит за карту в розмірі 20 крон. Вхід без вступного внеску - дітям до 15 років і жителям району Прага-7.

За матеріалами tourister.ru

Вам это будет интересно:
Прага обмежить рух велосипедів
Влада Праги заборонила поїздки на велосипедах в денний час в історичному центрі міста.
Метро в Празі забезпечать мобільним зв'язком
Вся територія празького метро, включаючи тунелі, буде оснащена мобільним сигналом до кінця 2022 року.
У Празі з'явиться таксі для жінок
З 1 квітня в Празі почне працювати перше жіноче таксі. У всіх автомобілях Taxita за кермом будуть тільки жінки.
У Празі зупинять знаменитий фунікулер
З 5 березня і до 24 березня не буде працювати празький фунікулер.
Національна галерея Праги буде працювати безкоштовно в ці вихідні
Цими вихідними, 3-го і 4-го лютого, Національна галерея в Празі буде працювати безкоштовно в усіх п'яти будинках музею. Все це в честь 222-ї річниці з часу заснування галереї.
Закрыть
Outlook facebook page