RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  «ЗА ГОДИНУ ДО» татуювання

«ЗА ГОДИНУ ДО» татуювання

Автор: 11.02.2016 | за годину до
А ви коли-небудь замислювалися про те, щоб прикрасити своє тіло татуюванням? З кожним роком малюнки на тілі набувають все більшу популярність. Сьогодні OUTLOOK вирішив поспостерігати за тим, як же тату-майстрb готуються до виконання роботи. Простежити за всіма етапами пропонуємо в нашій постійній рубриці "За годину до".
Вам это будет интересно:
«ЗА ГОДИНУ ДО» кінських перегонів
Скачки на конях завжди були важливою частиною життя світського суспільства. Це свого роду урочистий прийом, де знатні люди можуть позмагатися в елегантності, стилі і навіть трохи химерності. Але в той же час скачки - це один з найскладніших видів спорту, який вимагає особливої підготовки, посилених тренувань, трепетного догляду за тваринами. OUTLOOK пощастило поспостерігати, як проходить підготовка до заїзду ...
«ЗА ГОДИНУ ДО» балету
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально до Всесвітнього дня танцю ми пробралися за куліси Національної опери України і дізналися, як готується до виступу артистка балету Ксенія Іваненко. Представляємо вашій увазі закулісся балету "Весілля Фігаро".
«ЗА ГОДИНУ ДО» виїзду на патруль
OUTLOOK продовжує серію матеріалів ЗА ГОДИНУ ДО і цього разу нам пощастило стати свідками того, як готуються до виїзду на патруль поліцейські Нової патрульної поліції. І так, сьогодні пропонуємо вам дізнатися, як починається ранок цих мужніх людей, які відповідають за нашу безпеку.
«ЗА ГОДИНУ ДО» телеефіру на 1+1
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «ЗА ГОДИНУ ДО» і спеціально для вас наша команда прокинулася раніше всіх і вирушила в гості на канал 1+1, де з ароматом бадьорої кави і першими променями світанку до випуску готується одне з найпопулярніших ранкових шоу України «Сніданок з 1+1 ».
«ЗА ГОДИНУ ДО» боксерського поєдинку
OUTLOOK продовжує свою серію матеріалів «За годину до»! І вчора нам вдалося потрапити на один з очікуваних фанатами професійного боксу поєдинків - бій між інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO у важкій вазі українцем Олександром Усиком і його суперником - південноафриканським боксером Джонні Мюллером!
«ЗА ГОДИНУ ДО» модного показу
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально для наших читачів ми пробралися за лаштунки Ukrainian Fashion Week! Що відбувається за сценою, коли гості вже займають свої місця в залі? Як готують моделей? Чи нервує дизайнер? Нам також стало цікаво простежити за всіма цими етапами ... Перед Вами бекстейдж показу українського дизайнера Олени Даць!
«ЗА ГОДИНУ ДО» зйомок фільму
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально для Вас, ми потрапили до незвичайної квартири на бульварі Дружби Народів. Саме вона стала знімальним майданчиком фільму «Вісім», режисера Олександра Шапіро. Ми прожили 60 хвилин пліч-о-пліч з постановником, до моменту, коли він голосно промовив «ACTION» і закрив за собою вхідні двері.
«ЗА ГОДИНУ ДО» вистави
Сьогодні Україна прощається з улюбленим актором Віталієм Лінецьким. Трохи більше місяця тому проект OUTLOOK познайомився з талановитою і чарівною людиною, яка наповнила серію матеріалів "ЗА ГОДИНУ ДО..." своєю харизмою і талантом. В пам'ять про Віталія Линецького ми пропонуємо погортати сторінки нашої галереї ще раз...
«ЗА ГОДИНУ ДО» імплантації зуба
OUTLOOK продовжує цикл матеріалів «За годину до». Сьогодні нам вдалося проникнути на прийом до стоматологів і підгледіти, як справжні професіонали своєї справи, Павло Леменьов, Ігор Онищенко та Леся Прудіус, з незворушністю космонавтів готуються до імплантації зуба. Ми з упевненістю заявляємо, що це не так вже й страшно, як може здатися на перший погляд.
Закрыть
Outlook facebook page