RU  UK  EN
Статьи  >  Найбільший пасажирський літак здійснив свій перший рейс

Найбільший пасажирський літак здійснив свій перший рейс

Автор: 07.12.2015 | Данія, ОАЕ
В аеропорту Копенгагена здійснив свою першу посадку найбільший пасажирський літак А380.

Літак, що належить Арабським Еміратам буде використовуватися для виконання рейсів за маршрутом Дубай-Копенгаген. Керівництво столичного аеропорту Данії написало на своїй сторінці в Твіттері, що новий рейс, за один раз перевозить 617 осіб, допоможе аеровокзалу збільшити річний потік пасажирів з 25 до 40 млн.

Директор аеропорту Томас Уолдбай зазначає: «За останнє десятиліття кількість маршрутів на далекі дистанції збільшилася вдвічі. У цьому зокрема запорука нашого подальшого зростання, і в якості головного транспортного вузла в північній частині Європи ми повинні бути здатні приймати найбільші авіалайнери, такі як аеробус А380 ».

Для пристосування злітних смуг до приземлення аеробуса А380, що має 73 метри в довжину і розмах крил в 80 метрів, аеропорт був підданий масштабної реконструкції цього літа, повідомляє The Local.

Хоча на цьому тижні був даний старт регулярні рейси з і до Копенгагена, в столичному аеропорту вже брали аеробус А380 - у вересні датську столицю відвідав лайнер німецької авіакомпанії Lufthansa.

Вам это будет интересно:
День конституції в Норвегії
17 травня в Норвегії відзначають двохсоту річницю незалежності від Данії і День конституції.
День народження принцеси Бенедикти в Данії
29 квітня в Данії відзначають день народження принцеси Бенедикти Датської, молодшої сестри королеви Данії Маргрете II. Як і інші дні народження членів королівської сім'ї, він не є офіційним вихідним, але, тим не менш, входить в число святкових днів.
У Копенгагені з'являться плаваючі острови
Нещодавно в Копенгагені з'явився перший штучний острів, а незабаром з'являться і інші. Їх споруджують з дерев'яних дощок і переробленого пластику у вигляді невеликих пересувних платформ. Таким ефектним способом автори проекту хочуть просувати відпочинок на воді і водні види спорту.
Україна і ОАЕ домовилися про безвізовий режим
Україна та Об'єднані Арабські Емірати домовилися про безвізовий режим, який почне діяти з грудня 2017 року.
Добудована філія паризького Лувру в Об'єднаних Арабських Еміратах
В Абу-Дабі 11 листопада відбудеться урочисте відкриття музею, який будували вісім років.
У пустелі Абу-Дабі побудують екологічний готель
Британська архітектурна фірма Baharash Architecture представила проект екологічного готелю, який побудують в пустелі.
Названо найщасливіше місто Європи
Датське місто Ольборг очолило рейтинг найщасливіших місць Європи.
У Копенгагені відкрили першу мечеть для жінок в Скандинавії
Шерін Кханкхан стала імамом нової мечеті і ініціатором її створення. Мечеть Марьям імам називає «феміністським проектом», який допоможе мусульманським жінкам.
У Дубаї відкрили найбільший у світі тематичний парк з иллюминациями
У Дубаї відкрили наймасштабніший в світі і єдиний в ОАЕ парк з иллюминациями.
Названо найдорожче місто для зустрічі Нового року
Дубай виявився найдорожчим містом для зустрічі Нового року. Про це повідомляється в результатах дослідження компанії Travelex, які публікує Arabian Business.
Серфер з Нової Зеландії врятував принца Данії
В австралійському місті Голд-Кост серфінгіст з Нової Зеландії Нік Малкольм врятував життя спадкоємцю принцу Данії Крістіану. Інцидент стався в австралійському штаті Квінсленд під час відпочинку королівської сім'ї на пляжі Мермейд у четвер, 17 грудня, повідомляє 7 news.
Данія стала найкращою країною в боротьбі зі зміною клімату
Оприлюднений днями Climate Change Performance Index є інструментом забезпечення прозорості міжнародних стратегій в області клімату. Його мета - надати політичний і соціальний тиск на країни, які досі не вжили належних заходів щодо захисту навколишнього середовища.
Данія й Ісландія спростили процедуру оформлення віз для українців
Данія й Ісландія спростили з 1 грудня процедуру оформлення шенгенських віз для громадян України, повідомив у Twitter міністр закордонних справ Павло Клімкін.
У США показали найбільше золоте кільце в світі
На ювелірній виставці в Об'єднаних Арабських Еміратах показали найбільше золоте кільце в світі, вага якого складає 58 кілограмів.
ОАЕ вкладуть у розвиток халяльного туризму
Інвестиції в халяльний туризм в ОАЕ в найближчі п'ять років складуть 350 мільйонів доларів. Як повідомляє Halal Focus, відповідний прогноз зробив директор Всесвітнього саміту з Халяльного туризму Енді Б'юкенен.
Між ОАЕ і Панамою запустять найдовший авіарейс у світі
Авіакомпанія Emirates Airline запустить найдовший у світі безпосадочний рейс. Як повідомляє Emirates 24/7, маршрут зв'яже Дубай і Панаму - столицю однойменної держави. Його довжина складе 13 808 кілометрів.
У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів
У Копенгагені проходить Всесвітній з'їзд Санта-Клаусів, на який зібралося більше 100 осіб.
В ОАЕ відкриють перший готель на сонячній енергії
Перший у світі готель, який буде повністю забезпечуватися електроенергією від роботи сонячних батарей, відкриють в Об'єднаних Арабських Еміратах в першій половині 2017 року. Про це повідомляється на сайті групи компаній InterContinental Hotels Group (IHG).
У Дубаях побудують місто Аладдіна
У 2016 році в Дубаях розпочнеться будівництво грандіозного архітектурного комплексу під назвою «Місто Аладдіна».
У Копенгагені з'явиться круглий рухомий міст
Міст незвичайної форми з'явиться в данській столиці. Дотримуючись принципу «краще пізно, ніж ніколи», футуристичний Круговий міст датсько-ісландського художника Олафура Еліассона нарешті з'явиться в Копенгагені.
Закрыть
Outlook facebook page