RU  UK  EN
Статьи  >  Фестиваль опудал в США

Фестиваль опудал в США

Автор: 09.10.2015 | фестиваль, США
В американському місті Сент Чарльз, штат Іллінойс, стартує незвичайне осіннє свято - фестиваль опудал.

Перший фестиваль був проведений з метою збору коштів для місцевої школи. А вже через чотири роки фестиваль проводився під патронатом місцевої парафіяльної церкви, спільно зі школою.

Для відвідувачів фестивалю продумується спеціальний маршрут, пройшовши який вони зможуть побачити більше сотні робіт і потім визначити найкраще, на їх погляд, опудало.

Визнаний у 2009 році MSN одним рекомендованих місць в країні для відпочинку восени, Фестиваль опудал в Сейнт Чарльз є природним вибором для відпочинку у вихідні.

Вам это будет интересно:
Дербі в Кентуккі
Дербі в Кентуккі - це одне з найпрестижніших заходів, що проводиться протягом двох тижнів в Льюісвілль. Це гонка на одну цілу і одну чверть милі на іподромі імені Черчілля, в якій мають право брати участь тільки коні чистокровної верхової породи трьох років від роду. Це перший етап змагань Triple Crown в США.
У США у літака в польоті вибухнув двигун
Літак американського лоу-коста Southwest Airlines, який летів з Нью-Йорка в Даллас, змушений був здійснити екстрену посадку в аеропорту Філадельфії.
Національний день вишневого пирога в США
Щорічно 20 лютого в США відзначається таке неофіційне свято як Національний день вишневого пирога.
У США запатентовано перший вогнегасник
7 лютого 1863 року в штаті Вірджинія (США) інженером Аланом Креем був запатентований перший вогнегасник.
Національний день морквяного торта в США
3 лютого американці відзначають чергове кулінарне свято - Національний день морквяного торта (National Carrot Cake Day). Це може здатися жартом, проте в США блюдо з використанням моркви має власне свято.
Карнавал в Ліму
Маски, танці і традиційна музика - це все карнавал в Ліму, невеликому і затишному містечку на півдні Франції. Карнавал триває цілих три місяці, правда, виступи проходять тільки по вихідним.
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон в Південній Кореї
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон є прекрасним місцем, де можна насолодитися зимовою риболовлею. Щороку тисячі туристів приїжджають сюди, щоб і рибки поїсти, і на санчатах покататися.
Фестиваль Дунчжі в Китаї
Кожного року зимове сонцестояння припадає на період між 21 і 22 грудня. В день зимового сонцестояння найкоротший день і найдовша ніч у році. Після зимового сонцестояння дні стають довшими, а ночі коротшими.
Фестиваль врожаю вишні в ПАР
Місто Фіксбург виробляє близько 500 тонн вишні щороку, що складає близько 95% південноафриканського врожаю.
У Флориді зведуть готель у формі гітари
Готель Seminole Hаrd Rоck Hotel & Casino у Флориді вирішив максимально візуалізувати свою назву - нова будівля готелю на 638 номерів буде побудована у вигляді 137-метрової гітари.
Нью-Йоркський марафон
Марафон міста Нью-Йорка - один з чотирьох найбільших марафонів світу. Більше 40 тис. Учасників у супроводі десятків тисяч родичів і знайомих прибувають на Стейтен-Айленд.
Національний день сендвіча в США
Щорічно 3 листопада в США відзначається Національний день сендвіча, з метою вшанувати один з найпопулярніших продуктів на американському континенті. Треба сказати, що сьогодні це свято популярне не тільки в Америці, але і в багатьох західних країнах, і це не дивно.
Карибський фестиваль їжі і вина
Карибський фестиваль їжі і вина проходить в Теркс і Кайкос з 2011 року.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
Напередодні Хелоуїна проводиться Ніч пустощів
Вечір напередодні Хеллоуїна, 30 жовтня, в Північній Америці і Великобританії називають Ніччю пустощів.
Ярмарок верблюдів у Індії
Кілька десятків тисяч верблюдів, тисячі торговців у колоритних національних костюмах і безкраї піски Великої індійської пустелі - це не що інше, як Pushkar Mela, або Ярмарок верблюдів в Пушкарі. Щорічно цей ярмарок привертає близько 40 тисяч відвідувачів, вона триває 5 днів і включає в себе безліч цікавих і захоплюючих заходів.
Фестиваль морських гребінців в Нормандії
Нормандія - справжній рай для шанувальників морепродуктів. У цій історичній області Франції, а точніше в її регіоні Нижня Нормандія, щорічно проходить Фестиваль морських гребінців. Зазвичай дні фестивалю припадають на кінець жовтня - початок листопада
В Амстердамі відбувається фестиваль Cinekid
Cinekid - це найбільший фестиваль кіно, телебачення і нових медіа для дітей від 4 до 14 років. Він проводиться з 1986 року в столиці Нідерландів, Амстердамі, під час осінніх шкільних канікул.
Свято солодощів у США
Щорічно в третю суботу жовтня в США відзначається День солодощів.
В Індії проходить фестиваль вогнів Дівалі
Дівалі, що на санскриті означає «вогненне гроно» - фестиваль вогнів, повсюдно відзначається в Індії і що символізує перемогу світла над темрявою, добра над злом. Доводиться на початок місяця Картік (жовтень-листопад) і святкується протягом п'яти днів.
Закрыть
Outlook facebook page