RU  UK  EN
Статьи  >  Лондон посів перше місце в світі по числу мільйонерів

Лондон посів перше місце в світі по числу мільйонерів

Лондон став лідером по числу мільйонерів, саме в цьому місті кожен 35-ий житель є доларовим мільйонером. Про це повідомляють фахівці міжнародної консультаційної компанії New World Wealth consultancy.

У гонитві за це престижне звання британська столиця обігнала Нью-Йорк і Токіо. Саме в Лондоні кошти на суму понад один мільйон доларів мають 396 тисяч жителів. При цьому по числу мультимільйонерів Лондон посів третє місце, поступившись Гонконгу і Нью-Йорку.

«Лондон є міжнародним містом, і приваблює безліч заможних людей з усього світу. Він вважається головним фінансовим центром в Європі, і для заможних людей це одне з кращих місць для життя в світі », - вважає Андрій Амоліс, глава аналітичного відділу New World Wealth consultancy.

У 2014 році Лондон також став лідером серед міст світу за кількістю проживаючих на його території мільярдерів. Всього в столиці Великобританії живе 104 людини, чий статок перевищує один мільярд доларів.

За матеріалами: Сноб

Вам это будет интересно:
У Музеї Лондона відкрилася виставка фотографій нічної столиці
У Музеї Лондона відкрилася виставка фотографій нічної столиці, зроблених протягом останнього століття.
Помер останній коргі королеви Великобританії Єлизавети II
Королева розводила коргі з 1944 року. Пізніше вона так їх полюбила, що собаки є навіть на офіційних фото королівської сім'ї.
Королева Єлизавета II відзначає 92-річний ювілей
Британській королеві Єлизаветі II, яка знаходиться на троні з 1952 року і є самим довго правлячим британським монархом в історії, 21 квітня виповнюється 92 роки.
День проліска в Англії
19 квітня в Великобританії зустрічають перше весняне свято День проліска.
Картина Пікассо продана в Лондоні майже за 70 млн доларів
На торгах в аукціонному домі Лондона Sotheby's з молотка пішла знаменита картина іспанського та французького художника Пабло Пікассо "Жінка в береті і картатій сукні", за неї віддали 69,4 млн доларів.
Перший поїзд Eurostar відправився з Лондона в Амстердам
Перший Eurostar вже відправився з вокзалу британської столиці, хоча офіційне відкриття маршруту відбудеться 4 квітня.
Названо лауреатів кінопремії BAFTA
Британська академія кіно і телевізійних мистецтв назвала лауреатів премії BAFTA.
У Лондоні продають будинок шириною два метри
The Slim House є одним з найбільш вузьких будинків в місті.
У Лондоні кладовище стало пам'яткою архітектури
Єврейське кладовище Willesden на північному заході Лондона офіційно внесли до списку пам'яток архітектури, що охороняються державою. Ще два роки тому британська влада виділили 320 тисяч фунтів стерлінгів (більше $ 400 тисяч) на відновлення цвинтаря, яке фахівці називають рідкісним прикладом архітектури в стилі готичного Відродження.
Гонки автомобілів-ветеранів у Лондоні
У перші вихідні листопада на вулиці Лондона традиційно виїжджають старовинні автомобілі, щоб позмагатися не тільки в швидкості, але і в красі та грації.
День яблука в Англії
21 жовтня або в найближчі до цієї дати вихідні в Англії проводиться День яблука - щорічний захід, присвячений яблукам, фруктовим садам, яке влаштовується з ініціативи благодійної організації Common Ground з 1990 року.
Острів Мен отримав статус об'єкта ЮНЕСКО
Днями установа ООН з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО наділила цілий острів статусом біосферного заповідника, що що охороняється Як пише британська Daily Mail, подібний титул дістався острову за його красу, дику природу і морських мешканців.
У Лондоні відкрили бар з шоколаду
У лондонському районі Шордіч відкрили тимчасовий бар з шоколаду. Як повідомляє The Mirror, він отримав назву If Carlsberg Did Chocolate Bars.
Вчені встановили особу Бенксі
Вчені з Лондонського університету королеви Марії встановили особу вуличного художника, який ховається під псевдонімом Бенксі, пише The Independent Художника насправді звуть Робін Ганнінг, розповів один з дослідників. Він навчався в одній з державних шкіл Брістоля.
У Лондоні виставили на продаж будинок шириною три метри
У Лондоні виставили на продаж будинок, ширина якого три метри. Вартість такого житла становить один мільйон євро.
60-річний лист Санта-Клаусу знайшли в димоході будинку
В англійському місті Редінг в димоході будинку будівельники знайшли лист Санта-Клаусу, написаний понад 60 років тому.
Лондонські автобуси переходять на біопаливо
Майже третина автобусного парку Лондона незабаром буде працювати на біопаливі, знижуючи щорічні викиди в атмосферу столиці Туманного Альбіону на 21 000 тонн.
Британія запрошує на роботу спеціалістів з розплутування герлянд
У британську компанію Tesco почали масово надходити заяви від охочих влаштуватися на роботу після того, як керівництво опублікувало оголошення про вакансії, мабуть, на саму нервову роботу в країні.
Каплиця Королівського коледжу засяяла яскравими світловими орнаментами
Цифровий художник Мігель Шевальє прикрасив каплицю Королівського коледжу в Кембриджі неймовірними вітражами і переливами.
Найстаріше дерево Великобританії змінило стать
Найстаріше дерево Великобританії - тис, зростаючий в Шотландії у дворі церкви села Фортінгел в Пертшир, почав змінювати стать.
Закрыть
Outlook facebook page