RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  ФОТОПРОЕКТ: Багатогранний Сінгапур

ФОТОПРОЕКТ: Багатогранний Сінгапур

Автор: 01.03.2021 | Сінгапур, ФОТОПРОЕКТ
Сьогодні в нашій добірці неймовірний Сінгапур - місто-держава, розташована на островах у Південно-Східній Азії. Знайомимося з ним через об'єктив Віталія Шаравари фотографа, який подорожує по світу, знімаючи найнеймовірніші місця!

Віталій Шаравара: Складно сказати, що в Сінгапурі найбільше сподобалося і вразило. Там відчуваєш майже постійний захват і здивування. І комфорт. Місто, де зручно все - міський транспорт, дороги, тротуари, магазини, кондиціонери і вентилятори на вулиці.

Не можу винести щось одне на перше місце - прекрасний зоопарк, де мені вдалося погладити лемура або Сади біля затоки, у яких віриш, що майбутнє поруч.

Обов'язково потрібно подивитися світлове шоу на затоці. Тому що емоції, які переповнюють після перегляду вже не просто перекрити лазерними променями.

Так, до речі, на зоопарк треба виділити цілий день. А в Сади біля затоки краще прийти зранку і походити по павільйонах ботанічного, щоб потім подивитися, як змінюються гігантські дерева вночі!

Фото взяті з офіційного блогу Віталія Шаравары: sharavara.com

Вам это будет интересно:
ФОТОПРОЕКТ: Варшава звисока
Ми ловили промені весняного сонця на майже порожніх варшавських вуличках в неділю. Коли сонце сховалося за хмарочосами - ми піднялися на найвищий з них, щоб побачити захід.
ФОТОПРОЕКТ: Голодним не втечеш. Барвисті базари Ізраїлю
За підтримки Представництва Міністерства туризму Ізраїлю в Україні OUTLOOK побував у цій неймовірній країні. Сьогодні ми ділимося з Вами яскравими фото з міських ринків! Місцевий колорит навіть крізь знімки на екрані дозволяє поринути у цю автентичну і неймовірно "смачну" атмосферу! Насолоджуйтесь!
Історія однієї вулиці: Orchard road - фруктовий шопінг
Єврейський і китайський цвинтарі по сусідству, фруктові дерева, модні бутіки і справжній військовий бункер – усе це змішалося на Orchard road, дивовижній вулиці Сінгапура. Саме розповіддю про неї ми продовжуємо наш захопливий цикл «Історія однієї вулиці».
На ходу. Вулична їжа в різних країнах світу. Частина 2
Ви, бува, не зголодніли? Ну й чудово, адже ми продовжуємо нашу розповідь про найпопулярнішу вуличну їжу з усього світу. Налітай, поки гаряче! Почнемо з південно-азійської країни Сінгапур - багаті на вітаміни і мінерали морепродукти займають ключове місце в раціоні жителів ...
Поласувати оригінально: найдивніші кафе світу
Маркетологи і ресторатори – народ підприємливий і готовий на все, аби тільки збільшити число відвідувачів власного закладу. Доволі часто способи їхнього «загравання» з публікою схожі одне на одне, а дизайн і меню мало чим відрізняються. Тому ми добряче пошукали по всьому світу і зібрали для вас колекцію справді оригінальних закладів.
Сонце під склом. Найкращі оранжереї світу
Весна вже цілий місяць панує на планеті! Невдовзі холод і сірість відступлять, пригріє лагідне сонечко, і замість теплих курток ми дістанемо із шаф легкі вітровки. Ну і яка ж весна без зелених дерев і прекрасних квітів? А щоб очікування омріяних барв та ароматів було легшим, пропонуємо вам насолодитися красою, яка протягом року тішить відвідувачів найцікавіших оранжерей планети.
Зоо-Азія: крокодили, бегемоти і зелений папуга
Однією з найбільших насолод, окрім одвічного споглядання за вогнем, що горить, стрімкою водою і людиною, яка працює, є спостереження за життям і поведінкою тварин. І на цей момент усі ваші мрії зводяться до елементарного – доторкнутись до когось м’якого і зрозуміти мову, переклад якої не знайти в жодному зі словників.
Сентоза – весь Сінгапур в одному острові
Отримати повний набір вражень про країну площею понад 700 квадратних кілометрів усього за кілька днів пішої прогулянки – абсолютно реально. І надздібності на кшталт телепортації чи вміння переміщатися зі швидкістю світла для цього не потрібні. Досить вирушити на острів Сентоза, що належить до Республіки Сінгапур і повністю відображає всі її особливості.
ФОТОПРОЕКТ: Балі: вулиця майстрів
OUTLOOK продовжує досліджувати цікаві куточки нашої планети. Зовсім нещодавно наші фотографи Нікіта Панісов та Анна Кравченко повернулися з дивовижного міста Убуд, розташованого в Індонезії. Це місце, вважається культурною столицею держави, вражає багатьма цікавинками, але найбільше - своєю вулицею майстрів...
Гетто світу: індійський квартал Сінгапура
Сінгапур зі щільною заселеністю, тропічним кліматом і фруктовими деревами на центральних вулицях, що відбиваються у склі хмарочосів, сам по собі є вельми колоритним та яскравим містом. Та один з його кварталів, який місцеві називають Маленькою Індією, поза сумнівами, найбільш мальовничий.
ФОТОПРОЕКТ: Затишний Вроцлав
Вроцлав - це 5 річок, 12 островів і 112 мостів, тому його часто називають «польською Венецією». Третина площі міста займають парки і сквери. Це найтепліше місто в Польщі! У нього неможливо не закохатися. Тут панує сплетіння багатьох культур, привезених людьми з різних країн світу. Фотограф і журналіст OUTLOOK побував в цьому затишному місті і ділиться з нашими читачами своїми спогадами, зафіксованими через об'єктив.
ФОТОПРОЕКТ: Ми – діти інтернаціональних родин
Міжнародний день дітей називають «професійним святом» дітлахів різних країн... Дата його проведення, перший день літа, вибрана не випадково. Новий сезон, яскраві барви, час розваг – усе це неодмінно асоціюється з дитячими посмішками і пустотливими забавами.
Закрыть
Outlook facebook page