RU  UK  EN
Статьи  >  IKEA випустили колекцію костюмів з оббивних тканин

IKEA випустили колекцію костюмів з оббивних тканин

Автор: 18.05.2018 | мода
Мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA вперше випустила колекцію одягу. Серію чоловічих і жіночих костюмів-трійок розробив британський дизайнер Вільям Хант.

Костюми зроблені з тканини, які використовуються при виробництві інших продуктів IKEA. Кольори одягу перегукуються з квітами постільної білизни, крісел і диванів, що продаються в магазинах мережі.

Як підкреслили в компанії IKEA, барвисті костюми створювалися, зокрема, для того, щоб підштовхнути людей до різноманітності і самовираження, в тому числі при оформленні інтер'єру власного житла.

Костюми IKEA не можна купити - компанія розігрує їх на своєму сайті. Учасникам конкурсу потрібно розповісти, як вони незвично використовують текстиль в своїх будинках.

IKEA -виробничо-торгова група компаній, власник однієї з найбільших в світі торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому.

За матеріалами meduza.io

Вам это будет интересно:
У Парижі колишный Будинок моди Іва Сен-Лорана перетворили на музей
З 3 жовтня Будинок Моди великого кутюр'є Іва Сен-Лорана буде функціонувати в якості музею.
Створено найдорожчі у світі парфуми
Іспанський нішевий парфумерний бренд Cuarzo The Circle представив найдорожче парфумерне творіння в світі.
У Литві створили "розумне взуття"
Литовская компанія Ishuu Technologies розробила "розумне взуття" і тепер через краудфандинговий майданчик Indiegogo збирає гроші на його випуск.
В США помер кутюр'є Оскар де ла Рента
Знаменитий американський модельєр, один із старожилів американської моди, Оскар де ла Рента помер в понеділок у своєму будинку в графстві Кент, штат Коннектикут.
Свято краватки
Неофіційне свято під назвою День краватки відзначається щорічно 18 жовтня. Батьківщина цього свята - Хорватія, так як саме в цій країні з'явився прообраз сучасної краватки.
Стартує Паризький тиждень моди
Сьогодні в столиці Франції стартує одна з головних подій у світі моди - Паризький тиждень моди.
Dolce & Gabbana виступили дизайнерами морозива
Всесвітньовідомий модний дует Dolce & Gabbana виступили дизайнерами лімітованої серії морозива, присвяченої 25-річчю одного з європейських брендів, повідомляє австрійська газета Kurier.
Новозеландська компанія оголосила війну моді на бороди
У Новій Зеландії компанія з виробництва бритв запустила рекламну кампанію, спрямовану на руйнування «міфу про сексуальність» рясної рослинності на чоловічому обличчі, повідомляє The Daily Mail.
Австралійська дизайнерка створила ідеальну жіночу сукню
Відома австралійська дизайнерка Саша Дрейк стверджує, що створила сукню, яка допоможе жінкам виглядати стрункіше, знайти роботу і чоловіка, повідомляє The DailyTelegraph.
Закрыть
Outlook facebook page