RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  Азіада-2017 у фото

Азіада-2017 у фото

OUTLOOK побував в Ашхабаді і стежив за відкриттям і ходом масштабного свята спорту - V Азіатських ігор в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв, які подарували насправді видовищну феєрію всім гостям. По завершенню змагань турнірна таблиця вшановує безумовних переможців - господарів заходу. Команда Туркменістану завоювала 245 нагород, з яких 89 золотих, 70 срібних, 86 бронзових.

На другому місці - збірна Республіки Китай. На їхньому рахунку 97 медалей, а саме: 42 - золоті, 32 - срібні, 23 - бронзові.

Закривають трійку лідерів іранські спортсмени, в скарбничці яких 118 трофеїв, при цьому, 36 - вищих.

Увечері 27 вересня загальна увага знову була прикута до ашхабадський Олімпійського стадіону, де відбулася урочиста церемонія закриття. Згадаймо як проходив цей грандіозний захід.

Гостей свята спорту зустрічав білосніжний Ашхабад і побудований спеціально до події новий Олімпійський стадіон.

Символами змагань було обрано: ахалтекинского скакуна - надбання нації, що втілює здоров'я, елемент Державного прапора - напівмісяць, що демонструє натхнення, зірку як елемент прапора Олімпійського Ради Азії - відображення дружби народів. Талісман представлений у вигляді птаха, що летить у якості відзеркалення спрямованості країни до високих цілей. Талісманом обраний сміливий, безстрашний, гордий пес алабай на ім'я Вірний.

Спортсмени з різних країн-учасниць насолоджуються пишністю гостинного міста.

Всі затамували подих в очікуванні початку грандіозної церемонії відкриття.

Дійство відкрила відео-розповідь про історію та традиції Туркменського народу.

За ним відбулася презентація видів спорту майбутніх протистоянь.

Артисти неймовірно спускалися з-під купола чудового стадіону.

Дійство, вражаюче своїми масштабами, залило всю арену світлом і звуком.

Шоу запам'яталося кожному присутньому

З початком турнірних днів спортсмени сфокусувалися по максимуму, прагнучи до бажаних нагород.

Фото: аshgаbаt2017.com

Протягом 12 днів змагання відбулися у 22 видах спорту.

Фото: аshgаbаt2017.com

Всі змагання протікали з незмінним загостренням пристрастей у заповнених глядацьких залах.

Фото: аshgаbаt2017.com

Незмінно змагання проходили мінімум на трьох майданчиках.

Фото: аshgаbаt2017.com

З першого ж дня, безумовне лідерство утримувала збірна Туркменістану.

Фото: аshgаbаt2017.com

У боротьбі на поясах туркменським спортсменам не було рівних.

Фото: аshgаbаt2017.com

Увечері першого дня турніру з плавання на короткій воді було встановлено шість рекордів.

Фото: аshgаbаt2017.com

Змагання з конкуру, були організовані на честь найдавнішої з культурних порід коней туркменського народу - Ахалтекинскую скакуна.

Фото: аshgаbаt2017.com

Крім кількох видів боротьби на арені також відбувалися сутички і в кібер-спорті.

Фото: аshgаbаt2017.com

Рекорди Ігор продовжували приводити глядачів у захват аж до самого завершення плавального турніру. Так, в останній день змагань у цьому виді спорту на короткій воді було встановлено ще п'ять нових рекордів.

Фото: аshgаbаt2017.com

Збірна Ірану здобула П'ятий чемпіонський титул з футзалу

Фото: аshgаbаt2017.com

Щоденні церемонії нагородження підтримували бойовий дух команд.

Фото: аshgаbаt2017.com

Золоті медалі з баскетболу відвоювали чоловіча команда Катару і жіноча - Таїланду.

Бурхливе життя в приміщеннях контрастує зі спокоєм, що панує поза стінами змагальних залів.

Церемонія урочистого закриття Ігор "Ашхабад-2017" відлунала, всі причетні до цієї події запаслися емоціями і враженнями, надихаючими на досягнення нових вершин.

Вам это будет интересно:
Килимами вистелена дорога до Азії
Килими вішають на стіни як символ достатку, стелять на підлогу для створення затишку і підносять як дорогий подарунок. А роздивлятися химерні малюнки у вигляді ромбів і зірочок на них, вгадуючи їх значення, – справа вельми цікава. Поширені по всьому світу килимові традиції були запозичені у східних народів, які першими навчилися робити пряжу і тканини з волокнистих матеріалів.
Покладання квітів з нагоди 297-го дня народження Махтумкулі Фрагі
25 травня, напередодні одночасно двох свят - Дня працівників культури та мистецтва та Дня поезії великого сина туркменського народу Махтумкулі Фрагі, у Києві за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Туркменістану відбулось покладання квітів до пам'ятника національному поету Туркменістану Махтумкулі Фрагі.
Ашгабат святкує 140 річчя. Цікаві факти про столицю Туркменістана
Сучасне місто Ашгабат, яке стрімко змінило свій вигляд за останні роки і в той же час зберегло свою самобутність, є гордістю його жителів і візитівкою країни. Тож з нагоди його 140-річчя ми розкажемо про основні моменти його культурної та архітектурної величі.
Килими, мармур і пустелі – гід по Туркменістану
Ця загадкова східна країна може здивувати навіть найбільш досвідченого туриста. Ми в цьому переконані і із задоволенням розповімо вам, чому. І розпочнемо з того, що туризм в сьогоднішньому Туркменістані - досить перспективна і динамічна галузь економіки.
Традиції святкування NOWRUZ - розповідає Посол Туркменістану в Україні
Продовжуємо розповідати про традиції святкування Міжнародного дня NOWRUZ, який покликаний зміцнити відносини між державами і популяризувати історико-культурні традиції народів. І з цим нам допомагає Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні Й.В.Тойли Атаєв.
25-річчя нейтралітету Туркменістану: Історичний вибір заради миру, безпеки та сталого розвитку
Сьогодні, 12 грудня, Туркменістан відзначає 25-річчя з моменту проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Туркменістану постійно нейтральною державою. Цей же рік в країні оголошений роком «Туркменістан - батьківщина нейтралітету».
Ашхабад is the capital of…
Розташований у південно-західній частині сучасного Туркменістану Ашгабат і його околиці – здавна дуже важлива для Середньої Азії торгова зона, котра остаточно оформилась у місто-фортецю наприкінці XIX століття. Назва теперішньої столиці має персидське походження і означає «місто кохання».
Четвертий міжнародний турнір із гольфу «Ambassador’s Cup»
Гольф-турнір «Ambassador’s Cup» - спортивне змагання для дипломатичних гостей, яке уже кілька років поспіль організовує ДП «ГДІП» спільно із гольф-центром “Kozyn”.
"Козлодрання"
«Дерти козла руками» – національна забава таджицьких чоловіків, яка, втім, користується величезною популярністю у всій Центральній Азії. Як правило, потягати того самого козла збирається кілька десятків, а то й сотня спритних вершників. Товкотнеча під час видовища виходить така, що люди падають з коней, втрачають свідомість і навіть калічаться.
Покладання квітів до пам’ятника туркменського поета Махтумкулі Фрагі
26 червня у Києві відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника поетові Махтумкулі Фрагі. Захід організувало Посольство Туркменістану до Дня працівників культури й мистецтва Туркменістану, за сприянням якого у 2001 році було встановлено пам’ятник поетові.
Дипломатія в умовах карантину. Новопризначені посли вручили вірчі грамоти
Протягом цієї весни відбулось декілька церемоній вручення вірчих грамот Президенту України Володимиру Зеленському від новопризначених послів Азербайджану, Казахстану, Китаю, Куби, Палестини, Португалії, Сербії та Туркменістану.
Старт конференції «Туркменістан та міжнародні організації: співпраця заради миру і розвитку»
14 січня 2020 року в Ашхабаді розпочалась Міжнародна конференція «Туркменістан і міжнародні організації: співпраця заради миру і розвитку», присвячена святкуванню в 2020-му році 25-річчя постійного нейтралітету Туркменістану під гаслом «Туркменістан - батьківщина нейтралітету».
Гра аристократів. Крикет
Вищий світ Англії та крикет – майже як чай з молоком. Можуть існувати й порізно, та разом все-таки «смачніше». А якщо ви досі плутаєте крикет, крокет і крокети, не хвилюйтеся – зараз все пояснимо.
У Києві відбулося урочисте святкування 28-ї річниці Незалежності Туркменістану
Тимчасово повірений Посольства Туркменістану в Україні Какаджан Сапаралієв 18 жовтня 2019 року провів урочистий прийом на честь 28-ї річниці Незалежності Туркменістану і 27-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Туркменістаном і Україною.
Ініціатива Туркменістану і підтримка ООН для збереження Аральського моря
28-го травня 2019 в штаб-квартирі Організації Об'єднаних Націй, м.Нью-Йорк, США відбулося 85-те пленарне засідання 73-ій сесії Генеральної Ассамблеї ООН за участю повноважних представників держав-членів Організації.
Маленькі улюбленці великих міст
Німці заводять не лише німецьких вівчарок, а в Бостоні можна побачити не тільки бостонських тер’єрів. Люди вибирають собак, спираючись на особисті вподобання. Та часом тяжіння місцевого населення до певної породи занадто помітне й інколи стає особливістю певної місцини. Цьому можуть сприяти природні умови, мода і навіть менталітет.
Незвичайний спорт: Найбільш відомі регати світу
Регата – це змагання екіпажів вітрильних яхт. Ми підготували для вас добірку найбільш крутих, знаменитих, дорогих, а інколи навіть небезпечних вітрильних фестивалів світу, які, звичайно, змусять понервувати будь-кого, але точно нікого не залишать байдужими. Ми відчалюємо, приєднуйтесь!
Амуль-Хазар. Посол Туркменістану розповів про майбутнє ралі
Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні, дуаєн дипломатичної служби Нурберди Аманмурадов провів брифінг присвячений міжнародному авторалі «Амуль-Хазар 2018», що відбудеться у Туркменістані на початку осені.
Відео: Нічний Ашхабад
Завдяки Посольству Туркменістану в Україні та особисто Надзвичайному і Повноважному Послу Нурберди Аманмурадову OUTLOOK пощастило відвідати столицю цієї держави, перейнятися його дивовижною атмосферою, познайомитися з гостинним народом. Сьогодні ми пропонуємо і вам дізнатися краще Ашхабад і почнемо знайомство з нічної екскурсії. Насолоджуйтесь ...
В Києві пройшов Кубок дипломатичних місій із бігових лиж – 2018
В Києві у Парку Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" відбулися четверті щорічні змагання з бігових лиж для дипломатів і всіх охочих, організаторами яких були Український гірськолижний клуб спільно з посольствами Швейцарії, Австрії, Норвегії та Швеції, за підтримки однієї з найбільших українських фабрик бігових лиж Fischer.
Закрыть
Outlook facebook page