RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  У Києві проходить міжнародна туристична виставка UITT 2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм»

У Києві проходить міжнародна туристична виставка UITT 2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм»

Автор: 30.03.2017 | Київ, дипломатія, туризм
29 березня в Києві відкрилася головна туристичне подія сезону весна-літо - 23-а міжнародна туристична виставка UITT'2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», яка триватиме до 31 березня 2017 в МВЦ (Броварський пр., 15).

Традиційно UITT'2017 підтверджує свій міжнародний статус. Серед представлених на виставці країн Болгарія, Греція, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Ізраїль, Індонезія, Іспанія, Італія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Марокко, Палестина, Польща, Словаччина, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Україна, Чорногорія, Шрі-Ланка.

Виставкова площа в цьому році значно збільшила свої масштаби. Окремими стендами представлені туристичні райони деяких країн. Традиційно у виставці беруть участь Посольства іноземних держав, Представництва Міністерств туризму, провідні туроператори ринку, профільні ЗМІ, компанії, що надають супутні послуги для туризму і подорожей і багато інших.

29 березня - після офіційного відкриття 23-й Міжнародної виставки «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм» відвідувачі змогли насолодитися цілим рядом заходів. Такі компанії, як Анекс Тур, Coral Travel, TUI Україна, Наталі Турс, Міжнародні Авіалінії України (МАУ) познайомили фахівців галузі c туристичними напрямками нового сезону весна-літо 2017. Також презентували новинки і можливості сучасного туристичного світу.

30 березня Департамент туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України проводить конференції - перша на тему: «Туристичний сектор і цілі сталого розвитку» та друга: «Смачна Україна: перспективи розвитку гастрономічного і винного туризму». Обидві конференції присвячені обговоренню перспектив розвитку туристичного сектора України, його нових і багатообіцяючих розділів.

На 31 березня цікавий і актуальний семінар підготовлений Департаментом туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України для студентів, що навчаються туристичному бізнесу. Тема семінару: «Сучасна система туристичної освіти в Україні».

Зростання попиту на відпочинок всередині країни стало можливим завдяки розширенню спектра послуг з боку туристичних компаній, які пропонують сучасному туристу відпочинок на будь-який смак. Відвідувачів виставки чекає широкий вибір пропозицій від регіональних і міських туристичних представництв Львівської, Закарпатської, Одеської, Чернівецької, Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Чернігівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської та інших областей.

Для виставки UITT'2017 організаторами підготовлено досить насичена програма за основними напрямками розвитку туристичної галузі. Вона передбачає проведення семінарів, конференцій, дискусій, зустрічей.

UITT'2017 традиційно проходить за підтримки Всесвітньої туристичної організації United Nations World Tourism Organization (UNWTO) і Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Вам это будет интересно:
Міста у скелях: іспанське видання
Збудувати поселення на рівнині – чи велика премудрість? Зовсім інша справа, коли місцевість норовлива і непоступлива, хоч і складається всуціль із уступів й узвиш. Люди століттями намагалися перемогти рельєф і сказати своє слово в гірському містобудуванні. Та лише ті, кому вдалося знайти із Землею спільну мову, змогли створити справжні романи в камені.
Засніжені вершини. Найкращі зимові курорти
З настанням холодних сезонів важливо не тільки кутатися у светри з оленями, пити какао і в черговий раз переглядати різдвяні комедії. Спорт ще ніхто не скасовував, тому Outlook розповідає про п’ять чудових гірськолижних курортів, де можна добряче збадьоритися і вилізти із зимової сплячки.
Харківський Дипломатичний Клуб святкує першу річницю створення!
23 грудня у стінах Харківського Дипломатичного клубу пройшов новорічний Гала-вечір на честь річниці його створення. Учасниками заходу стали народні депутати, керівники структур міста й області та громадськх організацій, губернатори, почесні консули, керівники ВНЗ, та інші почесні гості.
ВІДЕО: Ванільне, фісташкове... орхідейне
За сприяння Посольства Сирійсько-Арабської Республіки в Україні ми відвідали Дамаск і побували у незвичайному місці. Дивіться! Якщо Ви все ще думаєте, що улюбле багатьма - морозиво, можна приготувати тільки з молока або фруктового соку - то це не зовсім вірно. Дивіться відеоролик та дізнавайтесь з чого ще роблять "охолоджуїчі ласощі"!
Піша прогулянка Аахеном
Побувати у трьох країнах за один день – реально, якщо ви потрапили в Аахен. Розташоване між Німеччиною, Бельгією і Голландією невелике студентське місто увібрало риси середньовічної культури, що відбилася в його вражаючій архітектурі. Олена Буравцова побувала в цьому місті, яке полонило її серце своїми дивовижними пам’ятниками...
Ми там були: Ле-Ман – недоторканий шарм старої Франції
Антон Сак переїхав до Франції, щоб отримати вищу освіту. Він студент хімічного факультету Леманського університету (Le Mans Université). Сьогодні розповідає нам про Ле-Ман – чарівне старовинне французьке місто зі своїм особливим колоритом. Воно мало відоме туристам, проте відвідування його – цікава точка у маршруті.
Хаапсалу: естонський настрій
Ми знаємо Естонію як батьківщину Skype і самобутніх страв на кшталт молочного супу з овочами, ми дивуємось відсутності майбутнього часу в національній мові. А сьогодні розглянемо крихітку-країну більш предметно, заскочивши в «осиновий гай» – місто Хаапсалу, столицю Ляенеського повіту держави.
"Made in Slovenia". Відкриття виставки сучасного словенського дизайну
З 5 по 15 листопада пройде виставка "The Future of Living" ("Майбутнє життя"), організована у співпраці Посольства Республіки Словенія в Україні з Центром креативності Республіки Словенія та Музеєм історії міста Києва.
Несповідимі шляхи щастя: де загадувати бажання в Латвії?
Мандрівка в Латвію обриває ланцюг повсякденності, впускаючи у світ потаємні фантазії, котрим немає виходу в коловороті буднів. Блукаючи у вікових соснах, свіжий балтійський бриз млосно перебирає струни очікування чогось незвичного. Мрії справді збуваються – тільки треба знати, де загадувати бажання.
Відриття Скверу Мислителів у Харкові!
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбулось урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові, який символізує дружні відносини між Україною, Азербайджаном та Казахстаном.
«Школа молодого дипломата» з Харкова в проєкті Diplomatic Greetings
У понеділок, 18 жовтня, відбувся проєкт Diplomatic Greetings за участі членів "Школи молодого дипломата" при Харківській міській раді. Спікерами заходу стали Надзвичайний та Повноважний Посол України Олександр Сліпченко, Надзвичайний та Повноважний Посол Чорногорії в Україні пані Драгіца Понорац ...
У Харкові відкриють Сквер Мислителів на знак дружніх відносин між Україною, Азербайджаном та Казахстаном
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбудеться урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові. Меценатом проєкту став Почесний консул Казахстану у Харкові, Емін Наджафлі.
Нормандія очима Корнія Грицюка: батьківщина парасольок і субмарин. Частина 2
Корній Грицюк продовжує ділитися враженнями від французької Нормандії. У попередньому матеріалі він розповідав про свій вояж до Довіля. Тепер на черзі Шербург, або Шербур-Октевіль. Подвійна назва міста з'явилася на початку 2000-х, коли Шербург злився з Октевілем.
Нормандія очима Корнія Грицюка: яблука, молоко та океан. Частина 1
Для багатьох туристів Франція – це в основному Париж із довжелезною чергою на Ейфелеву вежу, Лувр та околиці з їхнім королівським шиком або курорти Середземного моря. А ось Корній Грицюк, мандруючи цією країною, вирішив податися на північ – у Нормандію! Для наших читачів він підготував цикл подорожніх нотаток про поїздку до Атлантичного океану...
Вручення вірчих грамот Президенту України новопризначеними главами місій
1 жовтня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти в Апостольського нунція, послів Держави Ізраїль та Латвійської Республіки.
Новини іноземних дипустанов в Україні
Незважаючи на розпал літніх відпусток, багато культурних заходів за участі іноземних дипломатичних установ відбулось в серпні в Україні. Далі представляємо вашій увазі підбірку деяких з них.
Прованс: від Марселя до Монако
Monamour, monami… Усі найкрасивіші слова і пісні про кохання звучать французькою. Переглянути всі вигини Франції і знайти усамітнення у провінції Прованс, що ніжно гойдається на південному сході батьківщини Брижит Бардо й Антуана де Сент-Екзюпері. Старовинні міста від Марселя до Монако просякнуті ліричною античністю, і думки лишитися на Лазуровому березі відвідують знов і знов.
64-ий Національний День Малайзії!
31 серпня малазійці у всьому світі відзначають Національний День. Темою цьогорічного свята стала «Малайзійська турбота» (“Malaysia Care”), що уособлює діяння малайзійців, притаманну їм турботу та гостинність.
Вручення вірчих грамот чотирма новопризначеними послами Президенту України
19 серпня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Ірландії, Федеративної Республіки Нігерія, Республіки Корея та Республіки Вірменія.
Національний день Бельгії-2021!
21 липня у Києві відбувся дипломатичний прийом з нагоди 190-ї річниці з дня присяги Леопольда Сакскобургського на вірність новій бельгійській конституції і обрання його першим монархом. Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Алекс Ленартс радо вітав гостей на урочистому заході, серед яких були присутні...
Закрыть
Outlook facebook page