RU  UK  EN
Статьи  >  Свято світла в Єрусалимі

Свято світла в Єрусалимі

Сьогодні в Єрусалимі відкривається щорічний фестиваль світла.

У рамках цієї феєричної події художники по світлу з усього світу представлять свої роботи. Завдяки унікальними композиціями і тривимірними інсталяціями, буде осяяний все місто, основні туристичні об'єкти та громадські зони.

Крім технічної складової захід супроводжується різноманітними виставками, ярмарками, концертами. Фестиваль проводиться під егідою Управління з розвитку Єрусалиму і є частиною серії заходів під відкритим небом, що проходять по всьому світу.

Триватиме свято світла до 19 червня. Години роботи - з 20.00 до 24.00.

Вам это будет интересно:
День незалежності Ізраїлю
День незалежності Ізраїлю - головне державне свято країни. Він відзначається щорічно у вівторок, середу або четвер, найближчі до 5 ияра, на згадку про проголошення Держави Ізраїль 14 травня 1948 (5 ияра 5708 року за єврейським календарем).
Карнавал в Ліму
Маски, танці і традиційна музика - це все карнавал в Ліму, невеликому і затишному містечку на півдні Франції. Карнавал триває цілих три місяці, правда, виступи проходять тільки по вихідним.
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон в Південній Кореї
Зимовий фестиваль форелі в Хвачхон є прекрасним місцем, де можна насолодитися зимовою риболовлею. Щороку тисячі туристів приїжджають сюди, щоб і рибки поїсти, і на санчатах покататися.
Фестиваль Дунчжі в Китаї
Кожного року зимове сонцестояння припадає на період між 21 і 22 грудня. В день зимового сонцестояння найкоротший день і найдовша ніч у році. Після зимового сонцестояння дні стають довшими, а ночі коротшими.
Фестиваль врожаю вишні в ПАР
Місто Фіксбург виробляє близько 500 тонн вишні щороку, що складає близько 95% південноафриканського врожаю.
Карибський фестиваль їжі і вина
Карибський фестиваль їжі і вина проходить в Теркс і Кайкос з 2011 року.
Фестиваль повітряних куль в Сазі
Що ви знаєте про Японію? Якщо ваші знання обмежені тільки суші і квітучою сакурою, то ви будете здивовані, що в цій країні проходить один з найкращих фестивалів повітроплавання в світі. Це Міжнародний фестиваль повітряних куль в Сазі, на який з'їжджаються не тільки пілоти, а й туристи з усіх країн.
Ярмарок верблюдів у Індії
Кілька десятків тисяч верблюдів, тисячі торговців у колоритних національних костюмах і безкраї піски Великої індійської пустелі - це не що інше, як Pushkar Mela, або Ярмарок верблюдів в Пушкарі. Щорічно цей ярмарок привертає близько 40 тисяч відвідувачів, вона триває 5 днів і включає в себе безліч цікавих і захоплюючих заходів.
Фестиваль морських гребінців в Нормандії
Нормандія - справжній рай для шанувальників морепродуктів. У цій історичній області Франції, а точніше в її регіоні Нижня Нормандія, щорічно проходить Фестиваль морських гребінців. Зазвичай дні фестивалю припадають на кінець жовтня - початок листопада
В Амстердамі відбувається фестиваль Cinekid
Cinekid - це найбільший фестиваль кіно, телебачення і нових медіа для дітей від 4 до 14 років. Він проводиться з 1986 року в столиці Нідерландів, Амстердамі, під час осінніх шкільних канікул.
В Індії проходить фестиваль вогнів Дівалі
Дівалі, що на санскриті означає «вогненне гроно» - фестиваль вогнів, повсюдно відзначається в Індії і що символізує перемогу світла над темрявою, добра над злом. Доводиться на початок місяця Картік (жовтень-листопад) і святкується протягом п'яти днів.
Міжнародний фестиваль білого трюфеля
Під час проведення фестивалю історичний центр міста заповнюється найвідомішими кухарями та гурманами зі всього світла, готовими витратити свої гроші на делікатесні білі трюфелі.
Яблучний фестиваль у Нормандії
У Нормандії, де виробляють знамениту яблучну горілку кальвадос і не менш знаменитий сидр, яблукам навіть присвячений спеціальний фестиваль. Яблучний фестиваль в Нормандії проходить в місті Вімутье і привертає щорічно натовпи шанувальників цих фруктів.
Фестиваль каштанів у Хорватії
Щорічно в Хорватії в місті Ловран і оточуючих його селах Лігане і Добричі проводиться протягом трьох жовтневих уїк-ендів фестиваль Марунада - фестиваль, присвячений каштанам-Марун. Каштани цього сорту вважаються одними з кращих у світі і ростуть тільки в хорватському регіоні Кварнер, де і розташоване місто Ловран.
Фестиваль світла в Берліні
Фестиваль світла в Берліні - масштабне світлове дійство, коли історичні та архітектурні пам'ятки міста ночами служать об'єктами світлових інсталяцій. Він проходить щорічно, починаючи з 2005 року, в другій половині жовтня і триває 10 днів.
Фестиваль Міжнародних Мистецтв в Мельбурні
Фестиваль в Мельбурні є одним з провідних заходів, присвячених мистецтву в Австралії, що представляють унікальні міжнародні події в області танцю, театру, музики й образотворчого мистецтва протягом 17 днів в жовтні кожного року. Цьогорічне святкування відбувається з 5 по 22 жовтня.
У Києві відкрилася «Фантастична історія» хризантем
Майданчик Печерського ландшафтного парку в Києві з 4 по 23 жовтня буде зачаровувати своїх відвідувачів виставкою хризантем. На площі майже чотири тисячі квадратних метрів будуть створені десять тематичних інсталяцій з 25 тисяч різнокольорових хризантем.
Фестиваль балтійського оселедця в Фінляндії
Щороку, в перших числах жовтня саме в Гельсінкі з'їжджаються всі шанувальники фінського делікатесу - оселедця, на щорічну Ярмарок оселедця (Baltic Herring Festival), яка триває кілька днів.
Фестиваль ремесел в Тоскані
Фестиваль ремесел щорічно проходить в одному з невеликих населених пунктів італійської провінції Тоскана - в містечку Монтепунчіано. Свято відкривається в останню п'ятницю вересня і триває протягом тижня.
В Італії пройде осіння хода
У Монтеротондо, розташованому в Римській провінції, з 13 по 22 жовтня почнеться сезон осінніх святкувань «Фасті ді Аутунно».
Закрыть
Outlook facebook page