RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  Посол Єгипту взяв участь в презентації туристичної концепції "Єгипет. Нові можливості"

Посол Єгипту взяв участь в презентації туристичної концепції "Єгипет. Нові можливості"

Надзвичайний і Повноважний Посол Єгипту в Україні Хоссам Ельдін Алі взяв участь в пресс-конференції "Єгипет. Нові можливості", присвяченій презентації нової туристичної концепції на 2017 рік.

В рамках конференції столицю України відвідали губернатор провінції Червоне море Ахмед Абдалла, губернатор провінції Синай Халід Фоуд, представники Міністерства туризму Єгипту, українські та єгипетські туроператори і представники туристичного бізнесу.

Як повідомили в міністерстві туризму, Уряд Єгипту очікує збільшення туристичного потоку з України на 40% в 2017 році, що складе близько 600 тис. чоловік. Відзначається, що з метою залучення туристів Центральний банк Єгипту виділив безвідсотковий кредит у розмірі $ 250 млн на проведення реновації та відновлення готельної бази кращих курортів країни.

Крім того, в цьому році влітку вперше для України буде запущена спеціальна чартерна програма на середземноморський курорт Ель-Аламейн.

На сьогоднішній день Єгипет є наймасовішим цілорічним напрямком. У зимовому сезоні тури в цю країну становлять близько 80% від загального обсягу виїзного туризму. За підсумками 2016 року Україна посіла друге місце в світі за обсягами відправлених туристів на курорти Червоного моря. За 2016 рік було здійснено близько 220 чартерних рейсів, що дозволило єгипетським курортам прийняти понад 425 тис. Відпочиваючих з України. Згідно з останніми оцінками, кількість чартерних рейсів в Україну становить близько 90 в тиждень.

У трійку найпопулярніших серед українських туристів курортів Єгипту входять: Шарм-ель-Шейх, Хургада і Марса-Алам, що розташувалися на Синайському півострові і узбережжі Червоного моря. Так, в 2016 році Шарм-ель-Шейх прийняв 268944 відпочиваючих, Хургада - 136543. Приріст склав 30% і 20% відповідно в порівнянні з 2015 роком.

Особливу увагу на державному рівні приділяється питанням безпеки на курортах Єгипту. Відзначається, що урядом Єгипту були проведені реформи і підвищені вимоги до заходів безпеки на основних курортах, в аеропортах, зонах масового скупчення людей і на всіх екскурсійних маршрутах.

"Я знаю, як українські туристи люблять Червоне море, і моя мета - зробити відпочинок тут ще більш популярним. Ми пропонуємо різноманітні види розваг, які забезпечать різноманітність на будь-який смак. Крім того, курорти Червоного моря є одними з найбезпечніших. Вони знаходяться в 500 кілометрах від Каїра. Події останніх шести років, в тому числі і дві революції, не позначилися на безпеці і умови відпочинку на курортах Червоного моря. Більша частина населення регіону працює в туристичному бізнесі і розуміє, що від безпеки туристів залежить розвиток регіону в цілому " , - заявив Ахмед Абдалла, губернатор провінції Червоне море.

Вам это будет интересно:
Міста у скелях: іспанське видання
Збудувати поселення на рівнині – чи велика премудрість? Зовсім інша справа, коли місцевість норовлива і непоступлива, хоч і складається всуціль із уступів й узвиш. Люди століттями намагалися перемогти рельєф і сказати своє слово в гірському містобудуванні. Та лише ті, кому вдалося знайти із Землею спільну мову, змогли створити справжні романи в камені.
Стражі морів: вражаючі маяки світу
Слово «маяк» викликає красиві асоціації: морські пригоди, шторми, величезні кораблі. І ми хочемо не розвіяти ці думки, а навпаки підкинути хмизу у вогонь. У світі їх безмежна кількість, вони вражають своєю красою та неповторніст. Сьогодні ділимося з вами п’ятіркою найдивовижніших маяків!
Засніжені вершини. Найкращі зимові курорти
З настанням холодних сезонів важливо не тільки кутатися у светри з оленями, пити какао і в черговий раз переглядати різдвяні комедії. Спорт ще ніхто не скасовував, тому Outlook розповідає про п’ять чудових гірськолижних курортів, де можна добряче збадьоритися і вилізти із зимової сплячки.
Харківський Дипломатичний Клуб святкує першу річницю створення!
23 грудня у стінах Харківського Дипломатичного клубу пройшов новорічний Гала-вечір на честь річниці його створення. Учасниками заходу стали народні депутати, керівники структур міста й області та громадськх організацій, губернатори, почесні консули, керівники ВНЗ, та інші почесні гості.
ВІДЕО: Ванільне, фісташкове... орхідейне
За сприяння Посольства Сирійсько-Арабської Республіки в Україні ми відвідали Дамаск і побували у незвичайному місці. Дивіться! Якщо Ви все ще думаєте, що улюбле багатьма - морозиво, можна приготувати тільки з молока або фруктового соку - то це не зовсім вірно. Дивіться відеоролик та дізнавайтесь з чого ще роблять "охолоджуїчі ласощі"!
Піша прогулянка Аахеном
Побувати у трьох країнах за один день – реально, якщо ви потрапили в Аахен. Розташоване між Німеччиною, Бельгією і Голландією невелике студентське місто увібрало риси середньовічної культури, що відбилася в його вражаючій архітектурі. Олена Буравцова побувала в цьому місті, яке полонило її серце своїми дивовижними пам’ятниками...
Ми там були: Ле-Ман – недоторканий шарм старої Франції
Антон Сак переїхав до Франції, щоб отримати вищу освіту. Він студент хімічного факультету Леманського університету (Le Mans Université). Сьогодні розповідає нам про Ле-Ман – чарівне старовинне французьке місто зі своїм особливим колоритом. Воно мало відоме туристам, проте відвідування його – цікава точка у маршруті.
Хаапсалу: естонський настрій
Ми знаємо Естонію як батьківщину Skype і самобутніх страв на кшталт молочного супу з овочами, ми дивуємось відсутності майбутнього часу в національній мові. А сьогодні розглянемо крихітку-країну більш предметно, заскочивши в «осиновий гай» – місто Хаапсалу, столицю Ляенеського повіту держави.
Каїр is the capital of…
Курорти формату All Inclusive, піраміди і мумії – ось, либонь, і все, що спадає на думку, коли говориш про Єгипет. А тим часом це одна з найдавніших держав світу, а його столиця Каїр - не просто найбільше місто Близького Сходу й Африки з населенням у 19 мільйонів людей, це мегаполіс, котрий об’єднує в собі стародавні історичні пам’ятки і скляні хмарочоси, сміттєві звалища і дорогі магазини, незліченні багатства і кричущу бідність.
"Made in Slovenia". Відкриття виставки сучасного словенського дизайну
З 5 по 15 листопада пройде виставка "The Future of Living" ("Майбутнє життя"), організована у співпраці Посольства Республіки Словенія в Україні з Центром креативності Республіки Словенія та Музеєм історії міста Києва.
За водними процедурами – в пустелю!
Місто, де Олександру Македонському передрекли завоювання світу. Місто, куди навідувалася Клеопатра щоб поплескатися в теплих цілющих джерелах. Місто, яке сьогодні складно відшукати на карті без хорошої оптики. Сіва. У самому серці Сахари, в 560 кілометрах від Каїра чекає на «свого» допитливого відвідувача невелике поселення з незмірно великою історією.
Несповідимі шляхи щастя: де загадувати бажання в Латвії?
Мандрівка в Латвію обриває ланцюг повсякденності, впускаючи у світ потаємні фантазії, котрим немає виходу в коловороті буднів. Блукаючи у вікових соснах, свіжий балтійський бриз млосно перебирає струни очікування чогось незвичного. Мрії справді збуваються – тільки треба знати, де загадувати бажання.
Відриття Скверу Мислителів у Харкові!
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбулось урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові, який символізує дружні відносини між Україною, Азербайджаном та Казахстаном.
«Школа молодого дипломата» з Харкова в проєкті Diplomatic Greetings
У понеділок, 18 жовтня, відбувся проєкт Diplomatic Greetings за участі членів "Школи молодого дипломата" при Харківській міській раді. Спікерами заходу стали Надзвичайний та Повноважний Посол України Олександр Сліпченко, Надзвичайний та Повноважний Посол Чорногорії в Україні пані Драгіца Понорац ...
У Харкові відкриють Сквер Мислителів на знак дружніх відносин між Україною, Азербайджаном та Казахстаном
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбудеться урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові. Меценатом проєкту став Почесний консул Казахстану у Харкові, Емін Наджафлі.
Нормандія очима Корнія Грицюка: батьківщина парасольок і субмарин. Частина 2
Корній Грицюк продовжує ділитися враженнями від французької Нормандії. У попередньому матеріалі він розповідав про свій вояж до Довіля. Тепер на черзі Шербург, або Шербур-Октевіль. Подвійна назва міста з'явилася на початку 2000-х, коли Шербург злився з Октевілем.
Нормандія очима Корнія Грицюка: яблука, молоко та океан. Частина 1
Для багатьох туристів Франція – це в основному Париж із довжелезною чергою на Ейфелеву вежу, Лувр та околиці з їхнім королівським шиком або курорти Середземного моря. А ось Корній Грицюк, мандруючи цією країною, вирішив податися на північ – у Нормандію! Для наших читачів він підготував цикл подорожніх нотаток про поїздку до Атлантичного океану...
Вручення вірчих грамот Президенту України новопризначеними главами місій
1 жовтня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти в Апостольського нунція, послів Держави Ізраїль та Латвійської Республіки.
Новини іноземних дипустанов в Україні
Незважаючи на розпал літніх відпусток, багато культурних заходів за участі іноземних дипломатичних установ відбулось в серпні в Україні. Далі представляємо вашій увазі підбірку деяких з них.
Шарм-ель-Шейх: танцюємо у пустелі, пірнаємо і вчимося торгуватися…
Узбережжя Червоного моря прикрашене курортним містом Шарм-Ель-Шейх, що перекладається витончено: «бухта шейха». Оточена Синайськими горами, вона надійно схована від вітру і негоди, зберігаючи затишний для подорожей цілий рік…
Закрыть
Outlook facebook page