RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  Посол Киргизстану в Україні провів прийом на честь завершення дипломатичної місії

Посол Киргизстану в Україні провів прийом на честь завершення дипломатичної місії

Автор: 12.01.2016 | Киргизстан
У понеділок, 11 січня, посол Киргизстану в Україні Улукбек Чіналіев провів прийом з нагоди завершення своєї дипломатичної місії як посла Киргизької республіки в Україні.

На запрошення посла цей захід відвідали глави диппредставництв: Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Болгарії, Угорщини, В'єтнаму, Грузії, Єгипту, Індонезії, Індії, Іраку, Канади, Куби, Македонії, Молдови, Палестини, Румунії, Сербії, Таджикистану, Туркменістану, Японії , а також посадові особи МЗС України, президенти ТПП України та Херсонської області, представники великих фірм і компаній, культури, освіти і туризму.

У своїй промові посол зазначив, що повертається в Киргизстан з почуттям вдячності і печалі: «Я вдячний Україні, українській владі, всім, з ким я працював протягом двох каденцій одинадцять років, за те, що мав честь, щастя і відповідальність жити і трудитися в такому прекрасному оточенні людей. Протягом останніх двадцяти п'яти років, 18 років я прожив за кордоном, працюючи послом. Напевно, все це позначається, тому в Киргизстан я повертаюся з піднесеним настроєм і з почуттям чесно виконаного обов'язку перед Киргизстаном і Україною ».

Дуайен дипломатичного корпусу, посол Білорусі Валентин Величко подякував послу Киргизстану за плідну роботу по зміцненню та поглибленню дружніх зв'язків між Киргизстаном і Україною, побажав йому подальших успіхів.

Вам это будет интересно:
Departure: Киргизстан
Киргизстан прозвали Швейцарією Середньої Азії. Гори, річки, водоспади, печери, перевали і зелені луки – нітрохи не поступаються за естетикою європейським. Тотальне освоєння території гостями держави тільки починається. І поряд зі стрімким будівництвом готелів, для проживання все ще пропонуються звичайні юрти, які підкреслюють тутешній природний і ментальний колорит.
10 фактів про Киргизстан
Киргизстан приваблює унікальною природою і кліматом, автентичною кухнею і гостинним народом, а ще – це країна з давніми цікавими традиціями й історією. Сьогодні розкажемо вам про найдивовижніші факти й особливості цієї країни.
Каракол. Все, що варто дізнатися
Природа та історичний спадок з лишком покривають тимчасові труднощі у сферах інфраструктури і сервісу в Киргизстані, котрий уже щосили наближається в туристичному плані до Грузії та Вірменії! Розглянемо це на прикладі затишного містечка Каракол.
Киргизька юрта: дім серед Небесних гір
Наскільки важлива для киргизів юрта, можна збагнути, придивившись до національного прапора: на червоному полотні поміщений в осяйний сонячний диск гордо красується круглий купол традиційного житла. Хоча звичне життя кочівників і перенеслось у традиційні будинки, юрта все ще займає важливе місце в їхньому побуті...
За адреналіном у Киргизстан!
40 тисяч рік, запаморочливі вершини гір, озеро розміром з море, кілька кліматичних зон – недарма Киргизстан за оцінками експертів і відгуками гостей вважають одним із найбільш перспективних туристичних напрямків у світі. І саме чудові можливості насолоджуватися тут активним і часто навіть екстремальним відпочинком разом із доступними цінами роблять цю країну такою популярною.
Іссик-Куль: головне багатство Киргизстану
Гарний турист не тільки той, хто завжди легкий на підйом і готовий зірватися в поїздку будь-якої миті. Він вирізняється ще й умінням ретельно спланувати свій відпочинок на півроку вперед. Якщо ви належите до таких і вже зараз обмірковуєте, куди вирушити влітку – саме для вас наша розповідь про гігантське озеро Іссик-Куль і види відпочинку й дозвілля там.
На подіумі: Киргизстан
Традиційний одяг будь-якого народу може багато розповісти не тільки про ментальні особливості їхніх власників, історію і риси характеру, але й про спосіб життя, традиції... Сьогодні в об’єктиві нашої уваги – національні костюми жителів Киргизстану – гарні, колоритні і, що найголовніше, зручні. Що вона в собі поєднує, як її носять і чи є відмінності читайте далі!
Киргизькій Республіці - 28. Посол Жусупбек Шаріпов провів дипломатичний прийом у столиці України
20 листопада в готелі InterContinental Kyiv відбувся дипломатичний прийом з нагоди 28-ої річниці Незалежності Киргизької Республіки. Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні вітав запрошених з нагоди свята.
Що вони їдять: Киргизстан
Із плином часу страви жителів цієї країни не перестали вражати своєю ментальністю і ґрунтовним підходом до приготування домашньої трапези. Солоний чай, кислі супи, закуски з конини – сміливі поєднання продуктів й ароматів кидають виклик банальності, тішать гурманськими знахідками корінне населення і дивують гостей, що зазирнули в долину Небесних гір.
Свято весни. Посольства восьми країн відсвяткували у столиці України NOWRUZ 2019
19 березня 2019 року в Києві відбулося святкування Міжнародного дня NOWRUZ. Ініціаторами проведення офіційного святкування у Колонному залі Київської державної адміністрації стали вісім посольств іноземних держав, акредитованих в Україні, а саме: Азербайджанської Республіки, Ісламської Республіки Афганістан, Ісламської Республіки Іран, Республіки Казахстан, Киргизької Республіки, Республіки Таджикистан, Турецької Республіки та Республіки Узбекистан.
"Витягти" з країн по максимуму. Кращі місця для риболовлі
Сьогодні мільйони, якщо не мільярди чоловіків, а часом і жінок по всій планеті відзначають Всесвітній день рибальства. З цієї нагоди ми пропонуємо вашій увазі список місць, де у вас точно клюне. Бразилія, В'єтнам, Киргизстан, Фінляндія - в цих країнах є чим здивувати кожного професійного рибалки чи рибалки-початківця. Тому, тягни, поки клює!
Закрыть
Outlook facebook page