RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  За сприяння Посольства Мексики в Україні в Києві пройшов концерт мексиканської гітаристки

За сприяння Посольства Мексики в Україні в Києві пройшов концерт мексиканської гітаристки

Учора в київському Будинку вчителя відбувся сольний концерт мексиканської виконавиці Рози Марії Робінзон. Організатором творчого вечора виступило Посольство Мексики в Україні та Надзвичайний і Повноважний посол Мексики в Україні Марія Луїза Беатріс Лопес Гаргальо.

Відвідали захід Надзвичайні і Повноважні посли таких країн, як В'єтнам, Грузія, Корея, Кувейт та інші.

На початку вечора, Посол Мексики в Україні подякувала всім гостям заходу, що прийшли послухати її співвітчизницю.

Роза Марія Робінзон була артисткою-резидентом центру Банф, виступала на фестивалях Suoni Inauditi в Ліворно, Італія,Coole центрі в Голуей, Ірландія, а також на найбільших майданчиках і фестивалях в Мексики і за кордоном,

У програмі виконавиці твори таких сучасних композиторів як Ернесто Гарсія де Леон і Карлос Л. Чарльз. У 2009 році мексиканський композитор Рікардо Кортес присвятив Розі Марії роботу на гітарі "Як тече вода".

Роза Марія закінчила вищу музичну школу INBA (Національний інститут образотворчих мистецтв) в Мехіко за спеціальністю концертмейстер, вчилася з маестро Маріо Белтран-дель-Ріо. Закінчила аспірантуру за спеціальністю "Репертуар 1800 - 1900 років і Сучасність" під керівництвом Флавіо Cucchi в Istituto Mascagni в Ліворно, Італія, отримавши найвищий рейтинг цього закладу.

Фото з концерту дивіться у нашій галереї!

Вам это будет интересно:
Мехіко: від пірамід до хмарочосів
Згідно зі статистикою більшість туристів, що відвідують Мексику, «відводять на столицю» лише день-два і їдуть далі, особливо не надаючи місту увагу. OUTLOOK вважає, що це не найкраще рішення, адже Мехіко здатне закохати в себе всерйоз і надовго. Найбільш популярні відмазки «проскочити» Мехіко: нестерпна спека, перенаселеність, кримінал...
Крок за межу: магічне мистецтво уїчолі
Сліпучі сполохи давнього знання в різнобарвних переливах бісеру і пряжі на мозаїках індіанців уїчолі спрямовують фантазію у безкінечну подорож гілками світового древа. Духовні образи набувають плоті у вигадливих орнаментах, що супроводжують селянина-мексиканця на всіх етапах життєвого шляху.
Харківський Дипломатичний Клуб святкує першу річницю створення!
23 грудня у стінах Харківського Дипломатичного клубу пройшов новорічний Гала-вечір на честь річниці його створення. Учасниками заходу стали народні депутати, керівники структур міста й області та громадськх організацій, губернатори, почесні консули, керівники ВНЗ, та інші почесні гості.
ВІДЕО: Ванільне, фісташкове... орхідейне
За сприяння Посольства Сирійсько-Арабської Республіки в Україні ми відвідали Дамаск і побували у незвичайному місці. Дивіться! Якщо Ви все ще думаєте, що улюбле багатьма - морозиво, можна приготувати тільки з молока або фруктового соку - то це не зовсім вірно. Дивіться відеоролик та дізнавайтесь з чого ще роблять "охолоджуїчі ласощі"!
"Made in Slovenia". Відкриття виставки сучасного словенського дизайну
З 5 по 15 листопада пройде виставка "The Future of Living" ("Майбутнє життя"), організована у співпраці Посольства Республіки Словенія в Україні з Центром креативності Республіки Словенія та Музеєм історії міста Києва.
На ходу. Вулична їжа в різних країнах світу
Досвідчені туристи вважають: найпевніший спосіб швидко пройнятися чужою культурою – скуштувати страви місцевої кухні. Щоб не розгубитися при виборі наїдків і заощадити дорогоцінний час для їжі духовної, OUTLOOK радить вам найкращі місця вуличної гастрономії із семи точок земної кулі.
Відриття Скверу Мислителів у Харкові!
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбулось урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові, який символізує дружні відносини між Україною, Азербайджаном та Казахстаном.
«Школа молодого дипломата» з Харкова в проєкті Diplomatic Greetings
У понеділок, 18 жовтня, відбувся проєкт Diplomatic Greetings за участі членів "Школи молодого дипломата" при Харківській міській раді. Спікерами заходу стали Надзвичайний та Повноважний Посол України Олександр Сліпченко, Надзвичайний та Повноважний Посол Чорногорії в Україні пані Драгіца Понорац ...
У Харкові відкриють Сквер Мислителів на знак дружніх відносин між Україною, Азербайджаном та Казахстаном
23 жовтня за ініціативи Посольств Казахстану та Азербайджану в Україні та за підтримки Харківської міської ради, Почесного консульства Казахстану в Харкові та Харківського Дипломатичного Клубу відбудеться урочисте відкриття Скверу Мислителів у Харкові. Меценатом проєкту став Почесний консул Казахстану у Харкові, Емін Наджафлі.
Вручення вірчих грамот Президенту України новопризначеними главами місій
1 жовтня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти в Апостольського нунція, послів Держави Ізраїль та Латвійської Республіки.
Новини іноземних дипустанов в Україні
Незважаючи на розпал літніх відпусток, багато культурних заходів за участі іноземних дипломатичних установ відбулось в серпні в Україні. Далі представляємо вашій увазі підбірку деяких з них.
64-ий Національний День Малайзії!
31 серпня малазійці у всьому світі відзначають Національний День. Темою цьогорічного свята стала «Малайзійська турбота» (“Malaysia Care”), що уособлює діяння малайзійців, притаманну їм турботу та гостинність.
Вручення вірчих грамот чотирма новопризначеними послами Президенту України
19 серпня Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Ірландії, Федеративної Республіки Нігерія, Республіки Корея та Республіки Вірменія.
Майянські мегаліти: Сонце третьої епохи
Майянські мегаліти в Паленке ховаються від цікавих очей у мексиканських джунглях. Храм написів, Гробниця червоної королеви, Піраміда черепів – археологам ці назви нагадають похоронний культ. А деякі вірять, що серед уламків цивілізації майя сховали еліксир безсмертя.
Національний день Бельгії-2021!
21 липня у Києві відбувся дипломатичний прийом з нагоди 190-ї річниці з дня присяги Леопольда Сакскобургського на вірність новій бельгійській конституції і обрання його першим монархом. Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Алекс Ленартс радо вітав гостей на урочистому заході, серед яких були присутні...
Прем’єра вистави Бертольта Брехта «Тригрошова опера» у Львові!
9 липня о 19:30 на Великій сцені Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької у Львові за фінансової підтримки Посольства Німеччини в Україні та організаційної - Почесного консульства Німеччини у Львові відбудеться прем'єра вистави «Тригрошова опера» Бертольта Брехта.
Покладання квітів з нагоди 297-го дня народження Махтумкулі Фрагі
25 травня, напередодні одночасно двох свят - Дня працівників культури та мистецтва та Дня поезії великого сина туркменського народу Махтумкулі Фрагі, у Києві за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Туркменістану відбулось покладання квітів до пам'ятника національному поету Туркменістану Махтумкулі Фрагі.
Золтан Кіш у Києві. Концерт за підтримки Посольства Угорщини в Україні
24 червня у Колонній залі імені М.В.Лисенка Національної філармонії України відбувся концерт Національного академічного духового оркестру України під диригуванням Олексія Вікулова. Солістом став лауреат міжнародних конкурсів, угорський тромбоніст та учасник всесвітньо відомого гурту Mnozil Brass Золтан Кіш.
Національні напої: Нуль градусів і море енергії
Всі знають, що перебуваючи в Шотландії, варто неодмінно скуштувати віскі, у Франції – вина, а в Японії – саке. Та мало хто замислюється про національні безалкогольні напої. Але ж їх різні народи створювали з куди більш практичними намірами – прохолоджувальні і зігрівальні...
29-а річниця заснування ГДІПу. Дипломати вітають!
5 червня 2021 року відбулось велике дипломатично-сімейне спортивне свято з нагоди 29-ї річниці заснування Генеральної дирекції у спортивно-дипломатичному клубі ДП «ГДІП», що на Трухановому острові.
Закрыть
Outlook facebook page