RU  UK  EN
Статьи  >  Дізнайся  >  Fish for your business partner

Fish for your business partner

Автор: 29.09.2014 | події, фото, EBA
24 вересня Європейська Бізнес Асоціація провела свій порівняно новий проект «Fish for your business partner». Цього разу захід було проведено у ресторані PIANO – готелю ALFAVITO. Дружня та затишна атмосфера була створена за допомогою наших партнерів: головного партнеру заходу – компанії Аккаунтор Україна, та партнерів – Івент -агентства «Gloria» та Finlandia Vodka.

Всі учасники швидко «підхватили» інтерактивний настрій від самого початку заходу та повністю насолоджувались вечором до самої приємної його частини- лотереї. Захід було наповнено веселими та розважальними активностями, які допомогли полегшити знайомство. Представники компаній обмінювались контактами, ідеями, інформацією про свої компанії, а також взяли участь у різних бізнес-іграх, які допомогли їм краще пізнати один одного, повеселитись та з користю провести цей вечір.

Щиро дякуємо всім партнерам заходу: головному партнеру – компанії Аккаунтор Україна, партнерам – готелю ALFAVITO, Івент -агентству «Gloria», Finlandia Vodka, Coca-Cola Hellenic Україна, компанії «Аргус», «Аданит-Сервис», BodoCard, Porcelain Груп, United Foods.

Ми сподіваємося, що всі учасники гарно провели час та «вловили» нових бізнес-партнерів або хороших друзів.

Інформація надана EBA

Фотозвіт з заходу дивіться в нашій галереї

Вам это будет интересно:
ФОТОПРОЕКТ: Балі: вулиця майстрів
OUTLOOK продовжує досліджувати цікаві куточки нашої планети. Зовсім нещодавно наші фотографи Нікіта Панісов та Анна Кравченко повернулися з дивовижного міста Убуд, розташованого в Індонезії. Це місце, вважається культурною столицею держави, вражає багатьма цікавинками, але найбільше - своєю вулицею майстрів...
OUTLOOK World Culture Festival 2015 успішно відбувся! ФОТО. Частина 3
У неймовірно дружній і невимушеній атмосфері в Національному музеї імені Тараса Шевченка відбувся другий щорічний фестиваль культур народів світу OUTLOOK World Culture Festival, організатором та ініціатором якого є проект OUTLOOK. Ми продовжуємо ділитися з вами барвистими фото з свята. Сподіваємося ви разом з нами насолоджуйтеся яскраво декорованими локаціями і ближче розгляньте всі деталі. І так, третя частина нашого фотозвіту!
OUTLOOK World Culture Festival 2015 успішно відбувся! ФОТО. Частина 2
У неймовірно дружній і невимушеній атмосфері в Національному музеї імені Тараса Шевченка відбувся другий щорічний фестиваль культур народів світу OUTLOOK World Culture Festival, організатором та ініціатором якого є проект OUTLOOK. Ми продовжуємо ділитися з вами барвистими фото з свята. Сподіваємося ви разом з нами насолоджуйтеся яскраво декорованими локаціями і ближче розгляньте всі деталі. І так, друга частина фотозвіту!
OUTLOOK World Culture Festival 2015 успішно відбувся! ФОТО. Частина 1
У неймовірно дружній і невимушеній атмосфері в Національному музеї імені Тараса Шевченка відбувся другий щорічний фестиваль культур народів світу OUTLOOK World Culture Festival, організатором та ініціатором якого є проект OUTLOOK.
У Києві відбувся дипломатичний прийом на честь Дня незалежності Лівану
24 листопада на честь Національного дня незалежності своєї країни Посольство Лівану в Україні організувало урочистий дипломатичний прийом.
OUTLOOK приєднався до святкування Всесвітнього дня толерантності
Сьогодні, 16 листопада, світ відзначає День толерантності, проголошений 1995 року на 28-ій Генеральній конференції ЮНЕСКО.
Нобелівський лауреат Маріо Варгас Льоса відвідав Київ
11 листопада в КНУ ім. Тараса Шевченка відбулася лекція відомого перуанського драматурга і прозаїка Маріо Варгас Льоси. Про подію – далі у нашій фотогалереї.
В Києві відбулася міжнародна конференція, присвячена Дню толерантності
13 листопада у Києві у Дипломатичній Академії України відбулася Міжнародна теоретична конференція, присвячена Міжнародному Дню толерантності, який відзначається у всьому світі 16 листопада.
У Києві відбувся фестиваль азіатської кухні та культури
8 листопада в Києві, за підтримки представників дипломатичних місій в Україні таких країн як Індонезія, Японія, Малайзія, Республіка Корея, В'єтнам і Пакистан, було проведено фестиваль азіатської кухні та культури.
HALLOWEEN: від світових horror-практик до власних
Напередодні Дня всіх святих редакція OUTLOOK встигла не тільки запастися гарбузами і спустошити всі довколишні крамниці з декоративними свічками, а й підготувати для читачів цікаву підбірку про святкування Геловіну як у світі, так і в нашій країні. Trick or treat?
У Києві відбувся прийом на честь Національного дня Малайзії
29 жовтня на честь Національного дня своєї країни, Посольство Малайзії в Україні організувало урочистий дипломатичний прийом.
«Мандела - спадщина свободи»: ексклюзивне інтерв'ю з послом ПАР в Україні
З 23 жовтня, в Києві, в Будинку освіти і культури «Майстер Клас», відкрито виставку-фестиваль «Мандела - спадщина свободи», присвячену 100-річчю Нельсона Мандели. У зв'язку з цим наш головний редактор Дарія Карякіна розпитала про цю видатну політиці людину, яка знала його особисто, Надзвичайного і Повноважного Посла ПАР в Україні Крістіана Альбертусом Бассона.
Київському інституту міжнародних відносин 70 років
У минулу суботу, 18 жовтня, відбулося святкування 70-річчя Інституту міжнародних відносин та 180-річчя Київського національного університету імені Тараса Шевченка, в рамках якого пройшла велика зустріч випускників "Студенти і випускники КІМО заради миру".
«ЗА ГОДИНУ ДО» зйомок фільму
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально для Вас, ми потрапили до незвичайної квартири на бульварі Дружби Народів. Саме вона стала знімальним майданчиком фільму «Вісім», режисера Олександра Шапіро. Ми прожили 60 хвилин пліч-о-пліч з постановником, до моменту, коли він голосно промовив «ACTION» і закрив за собою вхідні двері.
Джаз в музиці і на полотні: відкриття виставки В'ячеслава Брейша
OUTLOOK та InterContinental Kyiv, у рамках проекту "Art Lobby", запрошує Вас познайомитися з художньою інтерпретацією джазу у живопису самобутнього українського художника В'ячеслава Брейша. Відкриття виставки відбулося 10 жовтня на території готелю. Про те, як це було - читайте далі і дивіться в нашій галереї.
Представники іноземних місій знайомляться з українською культурою
Крім якісного забезпечення «життєдіяльності» та функціонування іноземних представництв в Україні, однією з важливих задач ГДІП є ознайомлення іноземних дипломатів з українською культурою і традиціями. Заради цього, в останні вихідні вересня, в садибі громадського діяча Ігоря Добрудского відбулася зустріч дипломатів на неофіційних умовах.
За участю Послів Німеччини, Польщі, Чехії та ЄС у Києві відбулася історична конференція
Ініціаторами проведення заходу виступили Австрійський культурний форум у Києві та Посольство Німеччини в Україні. Головною темою форуму стало обговорення ролі України в Першій світовій війні. Науковці з України, Австрії, Німеччини, Польщі та Чехії виступали з доповідями, в яких обговорювалися різні аспекти української історії в рамках «великої катастрофи XX століття» .
Посольство Мексики зустрічає гостей на честь Національного Дня
16 вересня Мексика відзначила День Незалежності. В честь свята, Посольство Мексики в Україні організувало дипломатичний прийом. Відсвяткувати разом з представниками країни головне Державне свято, прийшли Надзвичайні і Повноважні Посли Аргентини, Білорусі, Іраку, Молдови, Пакистану, Швейцарії та багато інших.
Антиядерні ініціативи Казахстану
У Казахстані відбулася міжнародна конференція, присвячена боротьбі з ядерною зброєю: "25 років Міжнародному антиядерному руху "Невада-Семей". Від національної трагедії до національної гордості". Занепокоєні загрозою здоров'ю людства та екології через проведення ядерних випробувань на форумі зібралися профільні експерти й представники міжнародних ЗМІ. Наш головний редактор Дарія Карякіна у складі української делегації відвідала цей визначний захід. І сьогодні OUTLOOK присвячує свій матеріал одній із вельми важливих соціальних тем для людства.
Experience: Петро Чернишов
THEOUTLOOK.COM.UA за підтримки Європейської Бізнес Асоціації та її проекту «Hopes and Fears» продовжує серію матеріалів «EXPERIENCE», з якої ви дізнаєтеся секрети кар'єрного успіху від топових менеджерів сучасності.
Закрыть
Outlook facebook page