RU  UK  EN
Статьи  >  Дивись  >  «ЗА ГОДИНУ ДО» кінських перегонів

«ЗА ГОДИНУ ДО» кінських перегонів

Автор: 20.08.2017 | за годину до, спорт
Скачки на конях завжди були важливою частиною життя світського суспільства. Це свого роду урочистий прийом, де знатні люди можуть позмагатися в елегантності, стилі і навіть трохи химерності. Але в той же час скачки - це один з найскладніших видів спорту, який вимагає особливої підготовки, посилених тренувань, трепетного догляду за тваринами. OUTLOOK пощастило поспостерігати, як проходить підготовка до заїзду ...
Вам это будет интересно:
Четвертий міжнародний турнір із гольфу «Ambassador’s Cup»
Гольф-турнір «Ambassador’s Cup» - спортивне змагання для дипломатичних гостей, яке уже кілька років поспіль організовує ДП «ГДІП» спільно із гольф-центром “Kozyn”.
"Козлодрання"
«Дерти козла руками» – національна забава таджицьких чоловіків, яка, втім, користується величезною популярністю у всій Центральній Азії. Як правило, потягати того самого козла збирається кілька десятків, а то й сотня спритних вершників. Товкотнеча під час видовища виходить така, що люди падають з коней, втрачають свідомість і навіть калічаться.
Гра аристократів. Крикет
Вищий світ Англії та крикет – майже як чай з молоком. Можуть існувати й порізно, та разом все-таки «смачніше». А якщо ви досі плутаєте крикет, крокет і крокети, не хвилюйтеся – зараз все пояснимо.
Незвичайний спорт: Найбільш відомі регати світу
Регата – це змагання екіпажів вітрильних яхт. Ми підготували для вас добірку найбільш крутих, знаменитих, дорогих, а інколи навіть небезпечних вітрильних фестивалів світу, які, звичайно, змусять понервувати будь-кого, але точно нікого не залишать байдужими. Ми відчалюємо, приєднуйтесь!
В Києві пройшов Кубок дипломатичних місій із бігових лиж – 2018
В Києві у Парку Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" відбулися четверті щорічні змагання з бігових лиж для дипломатів і всіх охочих, організаторами яких були Український гірськолижний клуб спільно з посольствами Швейцарії, Австрії, Норвегії та Швеції, за підтримки однієї з найбільших українських фабрик бігових лиж Fischer.
Азіада-2017 у фото
OUTLOOK побував в Ашхабаді і стежив за відкриттям і ходом масштабного свята спорту - V Азіатських ігор в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв, які подарували насправді видовищну феєрію всім гостям. По завершенню змагань турнірна таблиця вшановує безумовних переможців - господарів заходу. Команда Туркменістану завоювала 245 нагород, з яких 89 золотих, 70 срібних, 86 бронзових.
ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО: Відкриття в Ашхабаді V Азіатських ігор в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв - Азіади-2017
17 вересня в столиці Туркменістану урочисто відкрилися V Азіатські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв - спортивні змагання, що проводяться кожні чотири роки під егідою Олімпійської ради Азії і під керівництвом Міжнародного олімпійського комітету. Церемонія відкриття наймасштабнішого спортивного турніру в усьому регіоні пройшла в присутності більше 45 тисяч глядачів, що зібралися на Олімпійському стадіоні, серед яких були глави держав, знакові світові політики, імениті спортсмени, зірки шоу-бізнесу, представники світових ЗМІ. Команда українського інтернет-видання про світ OUTLOOK вирушила до Туркменістану висвітлювати Азіади-2017 та представляє вашій увазі барвистий відео-ролик, який допоможе вам перейнятися атмосферою цієї дивовижної події!
ЕКСКЛЮЗИВ: Відкриття в Ашгабаті V Азійських ігор у закритих приміщеннях і з бойових мистецтв – Азіади-2017
У неділю, 17 вересня, символічно о 20:17 за місцевим часом у столиці Туркменістану урочисто було відкрито V Азійські ігри в закритих приміщеннях і з бойових мистецтв – спортивні змагання, котрі проводять кожні чотири роки під егідою Олімпійської ради Азії та під керівництвом Міжнародного олімпійського комітету. Команда українського інтернет-видання про світ OUTLOOK публікує перший свій матеріал про цю подію.
ВІДЕО: Азіада-2017 Туркменістані
З 17 по 27 вересня в Туркменістані пройде Азіада-2017 - п'яті Азіатські ігри з бойових мистецтв і змагань в приміщеннях. Ашхабад, як місце проведення змагань, був обраний в Кувейті 19 грудня 2010 року. Місто першим в Середньоазіатському регіоні, яке отримало право на проведення Азіатських ігор. До програми увійшли змагання з 21 виду спорту. Змагання пройдуть з шахів, футзалу, тенісу, муай таю (тайський бокс), самбо, курашу, джиу-джитсу, боулінгу, велогонок на треку, плавання в 50-метровому басейні, легкої атлетики, важкої атлетики (пауерліфтинг), баскетболу, тхеквондо ( WTF), спортивних танців, кікбоксингу, конкуру, боротьбі на поясах, спортивній боротьбі (греко-римська та вільна), більярду та туркменської національної боротьби.
«ЗА ГОДИНУ ДО» балету
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально до Всесвітнього дня танцю ми пробралися за куліси Національної опери України і дізналися, як готується до виступу артистка балету Ксенія Іваненко. Представляємо вашій увазі закулісся балету "Весілля Фігаро".
Відбувся дружній Кубок Дипломатичних місій з бігових лиж
У київському парку ім. Сікорського пройшли треті щорічні змагання з бігових лиж для дипломатів і всіх бажаючих. Змагання були командні та індивідуальні, з різними дистанціями для любителів і професійних спортсменів.
«ЗА ГОДИНУ ДО» татуювання
А ви коли-небудь замислювалися про те, щоб прикрасити своє тіло татуюванням? З кожним роком малюнки на тілі набувають все більшу популярність. Сьогодні OUTLOOK вирішив поспостерігати за тим, як же тату-майстрb готуються до виконання роботи. Простежити за всіма етапами пропонуємо в нашій постійній рубриці "За годину до".
«ЗА ГОДИНУ ДО» виїзду на патруль
OUTLOOK продовжує серію матеріалів ЗА ГОДИНУ ДО і цього разу нам пощастило стати свідками того, як готуються до виїзду на патруль поліцейські Нової патрульної поліції. І так, сьогодні пропонуємо вам дізнатися, як починається ранок цих мужніх людей, які відповідають за нашу безпеку.
«ЗА ГОДИНУ ДО» телеефіру на 1+1
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «ЗА ГОДИНУ ДО» і спеціально для вас наша команда прокинулася раніше всіх і вирушила в гості на канал 1+1, де з ароматом бадьорої кави і першими променями світанку до випуску готується одне з найпопулярніших ранкових шоу України «Сніданок з 1+1 ».
«ЗА ГОДИНУ ДО» боксерського поєдинку
OUTLOOK продовжує свою серію матеріалів «За годину до»! І вчора нам вдалося потрапити на один з очікуваних фанатами професійного боксу поєдинків - бій між інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO у важкій вазі українцем Олександром Усиком і його суперником - південноафриканським боксером Джонні Мюллером!
Американський футбол: спорт не для слабаків.
Літо – найкращий час не тільки, щоб освоїти новий вид спорту, але й кинути виклик самому собі, випробувавши на міцність, стійкість і витривалість. А отже, зазіхнути можна навіть на таку непросту гру, як американський футбол. Перш ніж з головою зануритися в цей захопливий адреналіновий раж, Outlook пропонує вашій увазі трохи теорії і дивовижних фактів про головне хобі Нового Світу.
«ЗА ГОДИНУ ДО» модного показу
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально для наших читачів ми пробралися за лаштунки Ukrainian Fashion Week! Що відбувається за сценою, коли гості вже займають свої місця в залі? Як готують моделей? Чи нервує дизайнер? Нам також стало цікаво простежити за всіма цими етапами ... Перед Вами бекстейдж показу українського дизайнера Олени Даць!
«ЗА ГОДИНУ ДО» зйомок фільму
OUTLOOK продовжує серію матеріалів «За годину до» і, спеціально для Вас, ми потрапили до незвичайної квартири на бульварі Дружби Народів. Саме вона стала знімальним майданчиком фільму «Вісім», режисера Олександра Шапіро. Ми прожили 60 хвилин пліч-о-пліч з постановником, до моменту, коли він голосно промовив «ACTION» і закрив за собою вхідні двері.
«ЗА ГОДИНУ ДО» вистави
Сьогодні Україна прощається з улюбленим актором Віталієм Лінецьким. Трохи більше місяця тому проект OUTLOOK познайомився з талановитою і чарівною людиною, яка наповнила серію матеріалів "ЗА ГОДИНУ ДО..." своєю харизмою і талантом. В пам'ять про Віталія Линецького ми пропонуємо погортати сторінки нашої галереї ще раз...
Wimbledon: Витоки британських традицій
Завершився Wimbledon 2014 - третій у цьому сезоні турнір серії Великого шолома. Його історія містить у собі тисячі зіграних сетів і... не меншу кількість цікавих фактів.
Закрыть
Outlook facebook page